HEM   -  AKTUELLT   -  BIOGRAFI   -  VERK   -  LYSSNA   -  ENGLISH


HAGSTEDTS REFLEKTIONSPROMENADER
gående samtal om viktiga saker


Om du har kört fast och vill komma loss
Om du har tappat tråden och vill hitta den igen
Om du vill hitta nya utmaningar
Om du vill ge dig chansen att byta perspektiv
Om du vill att någon lyssnar
Om du vill passa på att få luft och motion samtidigt


Ett gående samtal är ett samtal i rörelse, som inte fastnar så lätt. Det är också lättare att vara tyst ibland, och bara iaktta, lyssna och reflektera tyst. Och samtalet letar sig fram i miljön vi går i – och inspireras av den. Jag ställer gärna coachande frågor, frågor som hjälper dig att själv identifiera vad du vill prata om, och vart du vill komma med det. Om du vill att jag bara lyssnar, fast engagerat och aktivt, går det också bra.


Jag erbjuder promenadsällskap, med samtal om viktiga saker. Främst det du tycker är viktigt, i den mån du själv vill det.


VEM ÄR JAG?

Jag är professionell tonsättare och därmed mycket erfaren som lyssnare, samt en kreativ person som gärna kombinerar olika tankar för att se saker ur nya perspektiv. Genom olika utbildningar, kurser och studier har jag samlat på mig många användbara redskap för att hjälpa andra och mig själv att utvecklas. Jag har dock ingen formell coachutbildning eller något certifikat.

Jag är intresserad av självutveckling, psykologi, hälsa, andliga ämnen med mera, men är inte ute efter att övertyga någon om min världs- och livsåskådning.


Kostnad: betalning i efterskott, så mycket som du tycker det är värt. Förskott går också bra – och är nödvändigt vid ofta upprepade promenader/konsultationer.

Tid: så länge som behövs, inom vissa tidsramar. Avtalas från gång till gång.

Plats: jag kan föreslå platser, om inte du gör det. I Göteborg eller inom räckhåll (max ca en timme med kollektivtrafik).

Fler än en? För det mesta inte, men undantag kan göras, om alla deltagare är överens om syftet.

Det som sägs under promenaderna (och i samband med dem) håller jag för mig själv, motsvarande tystnadsplikt. Insikter jag fått kan jag berätta för andra, men aldrig något som går att relatera till dig som person, och aldrig något som berör privata saker.

Jag har en professionell inställning. Kommer saker upp som jag inte kan hantera, hänvisar jag till sakkunniga, och hjälper till med detta vid akut behov. Deltagande sker dock alltid på egen risk. Jag botar eller behandlar inga sjukdomar, fysiska eller psykiska. Jag avsäger mig allt ansvar för händelse att något sådant indirekt skulle inträffa.

Intresserad? Ta kontakt med mig!
E-post: fredrik (a) medvetenhetsverkstad . se
Telefon: 0768-19 67 34HEM


www.medvetenhetsverkstad.se
Senast uppdaterad 2016-10-26